14.3 C
Amposta

La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta es pronuncia en relació a l’acusació del diari ARA

El diari ARA publicava una notícia amb el titular ‘La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta va construir una piscina sense permisos’

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El diari ARA publicava el 14 d’agost de 2020, una notícia amb el titular ‘La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta va construir una piscina sense permisos’. En relació a aquesta informació, Neus Sanromà va emetre aquest comunicat per explicar la realitat de la qüestió, omesa en la informació que publica el periodista Albert Llimós al citat mitjà.

En primer lloc, la notícia comença amb la frase “La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, la republicana Neus Sanromà, va fer construir una piscina a casa seva sense els permisos necessaris”. Ella afirma que no hi ha res de cert en aquestes línies, ja que ella no és propietària de la casa a què es refereix, i justifica: “l’obra la va fer el meu marit i s’hi va construir una bassa que, des del primer moment, compta amb tots els permisos municipals en regla i que està destinada a ús agrícola i a tenir aigua emmagatzemada en cas d’incendi”.

“Els permisos per fer la bassa”, continua la presidenta, “es van sol·licitar al novembre del 2018 i no a principis del 2019, com assenyala la notícia, i, en cap cas, els vaig sol·licitar jo perquè, com he dit, no soc la propietària del domicili en què es va construir la bassa”. També remarca que no és cert que la construcció es dugués a terme fa tres anys ni que l’hagi acabada una empresa especialitzada durant la pandèmia del covid-19.

La bassa, que un cop construïda va necessitar diferents reparacions degut a les pèrdues d’aigua detectades, va requerir una solució final, que va ser la col·locació d’una lona per evitar més reparacions periòdiques i que va dur a terme Toldos Monfrey. Així mateix, afirma, “la construcció ha comptat des del primer dia amb tots els permisos municipals necessaris per dur-la a terme, si bé hi manca un certificat d’un enginyer agrònom que justifiqui la seva finalitat, que ja s’ha sol·licitat”.

En tot cas, Sanromà va emetre aquest comunicat per tal de “desmentir absolutament el titular de la notícia que publica el diari ARA, ja que no he construït cap piscina en cap propietat meva i, molt menys, de manera il·legal ni amb ostentació de cap càrrec”.

Finalment, Neus Sanromà espero que el mitjà en qüestió, així com el periodista que signa la informació esmenin tota la llista d’errors que han publicat. De la mateixa manera, els convido que es posin en contacte amb l’ajuntament d’Arnes, que els podrà confirmar la veracitat de tot el que aquí exposo.

Podeu consultar el comunicat sencer aquí:

COMUNICAT DE PREMSA – Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta 2020-08-14

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -