14.3 C
Amposta

Més lliure de camions la N-340 al seu pas per Castelló

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

D.T.- Just en l’arrencada de les operacions especials de trànsit amb motiu de la Setmana Santa, la carretera nacional 340 incorpora un nou tram lliure de vehicles pesats, segons informa el Periódico del Mediterráneo. Des de la mitjanit del dissabte al diumenge, els camions de quatre o més eixos estan obligats anar per l’autopista AP-7 entre els peatges de Torreblanca i Peníscola. Aquesta mesura se suma a les ja en vigor, que impedeixen la circulació per a aquesta modalitat entre Nules i Torreblanca, i també entre Peníscola i l’Hospitalet de l’Infant.

Amb aquesta actuació, el vial convencional redueix la densitat de trànsit, just en una zona que concentra grans nivells de sinistralitat, amb punts negres tan coneguts per als usuaris com els compresos entre Santa Magdalena i Alcossebre.

Per a dur a terme aquest canvi, el Consell de Ministres del passat divendres va aprovar un reial decret que implica l’impediment del pas en la N-340, a canvi de bonificacions en paga del peatge de l’autopista, en un 50%. L’argumentació emprada per l’Executiu estatal esmenta que la carretera «suporta un elevat trànsit de vehicles pesats que contribueix a elevar la congestió i la contaminació acústica, sobretot en els trams urbans».

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -