14.3 C
Amposta

La Musclera Vertical guanya el concurs del Parc Natural del Delta per dissenyar un nou mirador al Canal Vell

A la convocatòria, que es va obrir el passat mes d’octubre, s’hi van presentar una dotzena de projectes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El projecte Musclera Vertical d’Albert Chavarria, Joana Solà i Jordi Barceló ha estat la proposta guanyadora del concurs d’idees per dissenyar un nou mirador a la bassa del Canal Vell. El Parc vol construir, amb la col·laboració del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic un nou mirador en aquest emplaçament. El mirador s’ubicarà a la finca Bombita de Deltebre, en uns terrenys propietat de l’Estat i que formen part de la xarxa Natura 2000.

L’equip guanyador del concurs s’encarregarà de la redacció del projecte executiu per a la construcció del mirador, per un import de 12.000 €.

El Parc Natural va obrir el concurs d’idees el mes d’octubre passat. S’hi han presentat una dotzena de projectes: cinc procedents de les Terres de l’Ebre, cinc de Barcelona, una de Girona i una de Mallorca. A més de l’obra guanyadora, el jurat també ha fet constatar la qualitat de dues propostes més: “Ascens al Delta” i “Conèixer el Panyo”.

El concurs ha comptat amb el suport del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya-Demarcació de l’Ebre, el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de les Terres de l’Ebre, el Servei Provincial de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i l’Ajuntament de Deltebre.

Els miradors del Parc Natural del Delta de l’Ebre s’han convertit en una de les infraestructures més populars i utilitzades pels visitants. Majoritàriament i estratègicament situats al voltant de les basses, permeten descobrir i admirar els alts valors naturals d’aquests rics, però alhora fràgils, espais naturals.

Musclera Vertical

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -