14.3 C
Amposta

La Mona de Pasqua de xocolata, l’èxit rotund per als pastissers de les Terres de l’Ebre

Malgrat els canvis en els costos i les tendències del mercat, la tradició i la passió per la pastisseria continuen sent els ingredients clau en aquesta celebració tan esperada per a petits i grans

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Enmig de la tradició i la dolçor característica de la Setmana Santa, els pastissers de les Terres de l’Ebre han trobat en la xocolata el secret per atraure els paladars més exigents. Segons alguns dels artesans més destacats de la regió, la mona de Pasqua de xocolata ha protagonitzat un autèntic fenomen comercial aquest any.

Marin Navarro, propietari de Germans Marin, ha destacat que la demanda de figures de xocolata ha experimentat un augment notable durant aquesta temporada pasqual. “Ha sigut un molt bon any per la xocolata“, assegura Navarro, mentre explica que la manca de personal dedicat a aquesta artesania podria haver contribuït a aquest augment de la demanda.

Els costos en augment i la falta de relleu generacional entre els pastissers són factors que, segons ell, han estat determinants en aquesta tendència.

Un altre expert en el sector, el mestre pastisser Gerard Fresquet, de la companyia Manuel Fresquet de Deltebre, coincideix amb aquesta opinió. Fresquet destaca que l’augment dels preus de les mones de Pasqua es deu en gran part a la inflació generalitzada, que ha afectat a tots els sectors. A més, apunta que aquest increment ja és una tendència que es ve observant des de fa uns quants anys.

Tot i això, hi ha qui defensa la tradició i la varietat en les mones de Pasqua. Felipe Muñoz, propietari de Muñoz Forners a l’Aldea, assegura que la mona de Pasqua tradicional no es perd i segueix sent una opció popular entre els consumidors.

Tot i així, reconeix que la demanda de figures de xocolata ha estat notable, encara que no ha superat l’atractiu de les mones tradicionals.

En definitiva, la mona de Pasqua de xocolata s’ha erigit com una autèntica estrella entre les opcions dolces d’aquesta temporada pasqual a les Terres de l’Ebre. Malgrat els canvis en els costos i les tendències del mercat, la tradició i la passió per la pastisseria continuen sent els ingredients clau en aquesta celebració tan esperada per a petits i grans.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -