EconomiaNotícies

La marca Terres de l’Ebre torna al FITUR

Diversos organismes públics i privats de la Costa Daurada han signat aquest divendres a la Diputació de Tarragona una nova edició del conveni Corner

La Fira Internacional de Turisme, FITUR, que se celebrarà del 23 al 27 de gener a Madrid, tindrà una presència destacada de les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, 30 ens públics i privats del territori participaran del certamen i tindran un espai propi dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. Durant aquests dies, el Patronat de Turisme de la Diputació té previst mantenir una cinquantena de reunions amb touroperadors, agències de viatge i companyies aèries, arran la signatura del conveni Corner, que finançarà la promoció turística.

Conveni Corner

Diversos organismes públics i privats de la Costa Daurada han signat aquest divendres a la Diputació de Tarragona una nova edició del conveni Corner, que està adreçat a la promoció turística conjunta de la destinació. L’acord té un pressupost de 345.000 euros -un 20% més que l’anterior- i inclou la presència dels 25 ens implicats en diversos certàmens firals i en campanyes de promoció. Els patronats municipals de turisme, les associacions i les empreses del sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es promocionaran a FITUR la setmana que ve i tindran un espai propi dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close