14.3 C
Amposta

La Junta Electoral desestima la denúncia d’ERC contra l’alcaldessa Meritxell Roigé

Segons la Junta Electoral, Junts per Tortosa compleix la normativa electoral

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous al matí la Junta Electoral de Zona ha desestimat i arxivat la denúncia d’Esquerra Republicana de Tortosa contra l’alcaldessa de Tortosa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé. ERC havia denunciat que Roigé hagués usat el correu electrònic d’alcaldessa per enviar invitacions per a un acte electoral del partit. La Junta considera provat el fet, però no hi veu “intencionalitat política perquè no es demana directament el vot”. Els serveis jurídics dels republicans ja treballen per presentar un recurs, per al qual es dona 24 hores de termini i que resoldrà la Junta Electoral provincial de Tarragona.

Per a Junts per Tortosa, la resolució “demostra que compleix escrupolosament els criteris que marca la normativa electoral” i que “els fets denunciats no constitueixen cap infracció”. En la resolució, la Junta Electoral de Zona recorda que la Junta Electoral Central permet fer difusió als candidats fer difusió dels actes electorals de la candidatura “per qualsevol mitjà”.

Des de Junts per Tortosa, lamenten “l’intent d’aquesta formació política per tal d’intentar desprestigiar la candidatura de Junts per Tortosa i carregar contra l’alcaldessa i candidata a la reelecció a través de desacreditacions, ja que la Junta ha establert que no contravenen els preceptes definits per la LOREG”. No només això, sinó que segons Junts per Tortosa, Esquerra Tortosa “ha volgut donar difusió al tema amb una convocatòria de premsa davant els mitjans locals, sense ni tan sols esperar a conèixer la resolució de la Junta Electoral de Zona que, com insistim, ha desestimat la qüestió perquè no s’ha incomplert cap normativa”.

Amb tot, Junts per Tortosa torna a insistir a demanar a totes les formacions “que la campanya electoral es dugui a terme amb el necessari respecte entre les diferents opcions polítiques i centrant l’atenció a explicar els projectes que tenim per a Tortosa”. El partit conclou que la seua campanya serà “en positiu i allunyada de mentides i intents de desprestigiar als candidats. Per la qual cosa, insistim una vegada més a demanar joc net a la resta de formacions polítiques”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -