AgendaEbreNotícies

La Jove Orquestra Simfònica sonarà a Rasquera

La Jove Orquestra Simfònica sonarà a Rasquera oferirà, al llarg d’aquest cap de setmana, tres concerts d’accés gratuït. Aquests concerts se celebren com a cloenda de l’estada anual que se celebra des de dilluns a Rasquera, a la Ribera d’Ebre. L’estada anual de la Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona és un projecte pedagògic dels tres centres d’educació musical de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa. Tots els concerts seran a les 20.00 hores entre els dies 12, 13 i 14 de juliol.

Tots els recitals seran a les vuit del vespre i el calendari dels concerts és el següent: aquest divendres, 12 de juliol, la Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona serà al Centre Cultural de Rasquera.

Es tracta d’un projecte pedagògic que permet viure la música de manera conjunta durant una setmana entre assajos i convivència. Els alumnes dels conservatoris de Reus, Tarragona i Tortosa treballen, conjuntament, amb l’objectiu de formar una agrupació que superi les seves pròpies expectatives. A més, durant aquesta setmana, els participants preparen un repertori perquè un director amb renom el dirigeixi.

Font: Tarragona Digital

Redacció N.A

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close