14.3 C
Amposta

La IX Gala Esportiva Canareva i Casenca es podria celebrar al febrer

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Alcanar ha decidit posposar la IX Gala Esportiva Canareva i Casenca que hauria de celebrar-se la setmana passada amb l’objectiu de guardonar l’esforç i la constància dels esportistes del nostre municipi.

Després d’una reunió mantinguda amb les entitats i les famílies d’esportistes, s’ha acordat per unanimitat posposar la Gala de l’Esport fins a nova data, ja que tot i que dintre el marc legal sí que es podria dur a terme, no seria la gala desitjada per l’organització a causa de les baixes confirmades a principis de setmana per confinaments i persones pendents de PCR.

“És una decisió trista, ho teníem tot a punt, però saber que no hi serem tots i totes les que voldríem, i que encara hi podria haver més absències per prudència, tampoc és la manera com voldríem tancar l’any esportiu”, explica el regidor d’Esports, Jordi Bort. Tot i això, la gala no se suspèn, sinó que es posposa segurament per a febrer.

Bort també ha dedicat unes paraules d’agraïment al teixit esportiu del municipi, “voldria agrair la maduresa, la coherència i el compromís que van mostrar les entitats, així com els i les esportistes a l’hora de prendre i acceptar aquesta decisió”.

L’última edició de la Gala va tenir lloc el 2019, ja que l’any passat tampoc es va poder celebrar a causa de les restriccions sanitàries per combatre la pandèmia de Covid-19.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -