14.3 C
Amposta

La Guàrdia Civil intercepta al Baix Ebre a dos vehicles que transportaven 28 kg de marihuana

Després d'identificar-ne els conductors i, veient el seu nerviosisme i actitud sospitosa, es va optar per inspeccionar l'interior dels vehicles

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Efectius de la Patrulla Fiscal i de Fronteres de l’Ametlla de Mar han confiscat en pocs dies 28 kg de cabdells de marihuana, fruit dels controls establerts en diferents punts de verificació fiscal a l’Autopista AP-7 al seu pas per la província de Tarragona.

La droga viatjava oculta a l’interior de dos vehicles, un turisme i una furgoneta amb remolc, tots dos amb matrícula francesa. Després d’identificar-ne els conductors i, veient el seu nerviosisme i actitud sospitosa, es va optar per inspeccionar l’interior dels vehicles. En el turisme, els agents van descobrir diverses bosses de plàstic de color negre envasades al buit, que contenien cabdells de marihuana. En el cas de la furgoneta, es va trobar una bossa de plàstic que contenia marihuana i que estava oculta al remolc. Els agents actuants van procedir a la confiscació de la droga i a la detenció dels conductors de tots dos vehicles.

Després del pesatge de la droga, aquesta va donar un resultat total de més de 27,8 kg de cabdells de marihuana, amb un valor estimat en el mercat del tràfic de drogues d’uns 50.000 euros. Aquest valor pot augmentar fins al doble o el triple en països europeus en cas que fos la seva destinació final, com sembla pel fet que els vehicles i els conductors són estrangers.

Els dos detinguts, de nacionalitat estrangera, juntament amb les diligències instruïdes per presumptes delictes contra la salut pública (tràfic de drogues) i la droga confiscada, han estat posats a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -