EbreMedi ambientNotícies

La Guàrdia Civil intercepta a la Ràpita una partida de peix fresc que s’anava vendre fora de la llotja

Els agents van establir un operatiu en la carretera que uneix la localitat de Sant Carles de la Ràpita amb Poblenou

Redacció.- Guàrdies Civils del Destacament de Protecció de la Naturalesa (Deprona), van interceptar en el paratge conegut com a “Petita Venècia” de la localitat de Sant Carles de la Ràpita, un vehicle que transportava en el maleter quatre caixes contenint més de 120 quilos de peix que s’intentava comercialitzar fora de llotja.

Com a conseqüència dels controls i inspeccions de les activitats pesqueres que es duen a terme a la província de Tarragona, es va tenir coneixement que alguns dels pescadors, desvien part del producte fora dels canals legals establerts per a la seva venda. A principis de la setmana passada, la Guàrdia Civil va establir un operatiu en la carretera que uneix la localitat de Sant Carles de la Ràpita amb Poblenou, en el paratge conegut com a “Petita Venècia” a fi d’eradicar aquesta pràctica irregular que duen a terme alguns professionals.

Durant aquest operatiu va ser sorprès un vehicle transportant una partida de 121 quilos de peix fresc, amb Llobarro (dicentrarchus labrax), Daurada (sparksaurata) i Cranc Blau (callinectes sapidus), la qual es pretenia comercialitzar a través d’una mercantil que operava en un magatzem situat en la carretera de Poblenou, després de sol·licitar la documentació que emparés la mercaderia, va manifestar mancar d’ella.

Per aquest motiu es va procedir a estendre acta d’infracció, per incomplir l’obligació d’emplenar els preceptius documents de control de l’activitat pesquera, que va ser remesa al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Els exemplars intervinguts van ser dipositats en la Confraria de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita, per a la seva posterior subhasta.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close