14.3 C
Amposta

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb el Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fundació “la Caixa” i CaixaBank segueixen col·laborant amb el Banc dels Aliments,  en aquesta ocasió ha fet possible la compra d’un transpalet elèctric que ajudarà a  impulsar la labor del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. I és que  al magatzem d’aquesta entitat social aquestes màquines són imprescindibles per  carregar els quilos i quilos d’aliments que cada dia hi circulen. 

El president del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, Eusebio  Alonso, s’ha mostrat immensament agraït per aquesta aportació Fundació “la  Caixa” a través de CaixaBank, que permetrà dur a terme, amb més agilitat, les  tasques diàries del Banc dels Aliments. “Estem davant d’una nova mostra de  solidaritat immensa, el Banc dels Aliments necessitàvem aquesta màquina per  poder seguir amb la nostra labor i Fundació “la Caixa” i CaixaBank ho han fet  possible, una vegada més queda demostrat que el Banc dels Aliments som  tots”, ha dit Alonso. 

Per la seua part la directora de banca d’institucions de CaixaBank a Tarragona,  Montse Mallafré, ha destacat “la importància de la solidaritat i col·laboració  entre les diferents entitats i institucions per protegir les persones en situació  de vulnerabilitat”.  

El Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona va repartir al llarg del 2020  més de 2,5 milions de quilos a un total de 34.000 persones. Des de l’entitat apunten  que en breu presentaran noves accions perquè la ciutadania i les entitats puguin  col·laborar. 

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer  costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats  d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020,  el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social. La  col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes  entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant  els seus programes. 

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -