EbreNotícies

La Festa de l’Handbol Català 2019 se celebrarà a Amposta

El divendres 11 d’octubre tindrà lloc de nou, enguany a Amposta, la Festa de l’Handbol Català. És l’ocasió per reconèixer i premiar totes aquelles persones, equips, entitats i institucions que, per la seua tasca al llarg de la temporada 2018-2019 o per la seua trajectòria esportiva, en son mereixedores.

Es per aquest motiu demanen que tots els clubs enviïn les propostes d’aquelles persones que considerin que hagin distingit especialment en favor de l’handbol, tot recordant que les guardonades poden ser a persones, clubs, entitats, empreses, mitjans de comunicació i institucions.

Totes les propostes que estimeu mereixedores del reconeixement de l’Handbol Català han d’arribar a la Federació Catalana d’Handbol (FCH) abans del 6 de setembre, per correu electrònic a latorre@fchandbol.com, tot adjuntant un breu currículum de la persona, equip, entitat o institució proposada com a premiada i el motiu pel qual el/la proposeu. Aquestes propostes seran estudiades i, amb l’aprovació de la Junta Directiva de la FCH, es procedirà al lliurament del premi corresponent durant la celebració de la Festa de l’Handbol.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close