Tots els gols

La Federació consultarà als equips de Segona Catalana -grup 6- la viabilitat de crear un grup de 20 equips

Entre avui i demà s'està realitzant una ronda de contactes amb els equips implicats a la categoria per estudiar-ne la possibilitat

El travesser.cat informa aquesta tarde de la possibilitat que l’any vinent el grup 6 de segona catalana estigui format per 20 equips. Ja des de ben d’hora aquest matí fonts properes al travesser i a Tots els Gols feien arribar la bomba a la redacció, adjuntem l’article del company Fransesc Fàbregas:

Bomba que us pot avançar Eltravesser.cat aquest divendres al migdia. La Federació Catalana de Futbol, a través d’una proposta de la delegació de les Terres de l’Ebre, estudia la possibilitat de crear un grup de 20 equips de cara la pròxima temporada.

La situació que s’ha originat al grup 6 de Segona Catalana per culpa d’un article (208) que provoca que hi hagi hagut discrepàncies sobre qui puja o se salva, fa que s’estiguin buscant solucions al respecte. El Perelló i Jesús Catalònia reivindiquen que un havia d’ascendir directament i l’altre jugar la promoció d’ascens, mentre que La Canonja sa salvat per aquesta situació tal com comunicava la Federació Catalana de Futbol. Perelló i Jesús Catalònia ha presentat un recurs per apel·lar sobre la decisió. (Veure comunicats a imaginaradio.cat). El Jesús Catalònia ha rebut la resposta del Comitè (Veure comunicat a Imaginaradio.cat).

Això, i vist la doble lectura de la reglamentació, on uns defensen una cosa i els altres una altra, ha provocat moviments. Un d’ells és estudiar l’opció de crear un grup de 20equips de cara la pròxima temporada a #2cat6, un fet que s’ha de moure ràpid. Entre avui i demà les delegacions de Tarragona i Terres de l’Ebre comencen a posar-se en contacte amb els diferents equips que haurien o podrien composar la Segona Catalana -també els implicats en els ascensos-descensos de categoria- per tal de preguntar-lis com veuen aquesta opció.

Aquesta és una opció que des de la pròpia Federació no es veu amb mals ulls, però avisen que hi hauria d’haver unanimitat dels clubs perquè això acabés sent així. De tirar endavant, s’estudiaria les opcions per fer-ho efectiu: duració del calendari o reducció de costos o desplaçaments d’arbitratge per tal d’eixugar la despesa d’aquests 4 partits de més, entre altres qüestions.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close