14.3 C
Amposta

La Federació Catalana de Futbol anul·la tots els partits de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’FCF suspèn tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit territorial, per un termini de dues setmanes, com a mesura de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2, per tant, entrarien els partits de les Terres de l’Ebre.

La Federació Catalana de Futbol ha tramès aquest dimecres a tots els seus afiliats una circular sobre les mesures extraordinàries de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2 en competicions d’àmbit estatal no professionals, i en competicions territorials, amb els següents acords:

– Decretar la suspensió a partir d’avui de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala organitzats per l’FCF, per un termini de dues setmanes.

– Decretar la suspensió a partir d’avui i per idèntic termini de totes les activitats esportives i formatives organitzades per l’FCF.

Aquests acords han estat adoptats per la Comissió Executiva de l’FCF, d’acord amb les prerrogatives atribuïdes a aquest òrgan en assumptes d’urgència notòria, i estan subjectes a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats sanitàries i esportives.

L’FCF ha pres aquesta mesura després de rebre en el dia d’avui comunicació de la RFEF, amb la recomanació de suspensió de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit estatal no professional, i de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit autonòmic, per un període de dues setmanes. Així mateix, l’FCF creu que ha de prevaldre la salut i el benestar dels afiliats, sent el més aconsellable aplicar la mesura més restrictiva possible per raons de salut pública.

Redacció – X. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -