14.3 C
Amposta

La fàbrica d’Ercros a Tortosa redueix les emissions un 20%

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La fàbrica de Ercros a Tortosa va reduir un 20% el seu índex d’emissions en 2018 respecte de la mitjana dels últims cinc anys i un 9% respecte de l’any anterior. Aquest índex mesura les substàncies emeses a l’aire i a l’aigua i els residus generats, i és un fidel reflex del compromís de Ercros amb el medi ambient i la sostenibilitat. En el conjunt de Ercros, l’índex d’emissions directes de gasos d’efecte d’hivernacle va disminuir un 11%, en tant que l’índex d’emissions totals s’ha reduït en un 15,5% en termes homogenis respecte de 2017.

El centre de Tortosa pertany a la divisió de química intermèdia de Ercros i és l’únic productor d’Espanya i quart del món de pentaeritritol i dipentareritritol, productes utilitzats en l’elaboració de pintures, tintes d’imprimir i lubrificants. També produeix formiato sòdic –usat en la indústria dels adobats i com a anticongelant en els aeroports–. En aquest centre se situa el departament d’I+D de la divisió de química intermèdia.

La fàbrica de Tortosa està inscrita en el registre europeu EMAS (Eco-Management and AuditScheme). Així mateix, té homologat el seu sistema de gestió del medi ambient, segons la norma ISO 14001:2015; de la qualitat, segons la norma ISO 9001:2015, i de la prevenció, segons l’estàndard OHSAS 18001:2007.

Ercros està adherida voluntàriament des de 1994 al programa Responsible Care, que té per objecte aconseguir que les empreses químiques –en el desenvolupament de la seua activitat– aconseguisquen millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut dels seus treballadors, la protecció de les persones i les instal·lacions, el medi ambient, la tutela del producte, la comunicació i transparència.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -