14.3 C
Amposta

La discoteca Legend tancarà les seves portes temporalment i els propietaris de l’immoble no renovaran el contracte de lloguer

L'Alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, pren mesures decisives després dels esdeveniments de la discoteca Legend i critica el tractament mediàtic

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després dels incidents ocorreguts durant la primera nit d’obertura de la discoteca Legend, l’Alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha pres mesures immediates per abordar la situació. Els incidents, que van generar baralles i malestar entre els veïns de la zona del carrer Tarragona, han portat a l’ajuntament a prendre accions dràstiques.

En una roda de premsa, l’alcalde de la ciutat, ha anunciat que l’Ajuntament ha decretat el tancament provisional de la discoteca Legend durant 15 dies, amb la possibilitat de pròrroga, amb l’objectiu d’extingir la concessió de llicència com a sala de ball. A més, la propietat de l’immoble ha decidit no renovar el contracte de lloguer amb els responsables de l’establiment, fet que comportarà el tancament definitiu de la discoteca.

Tomàs també ha abordat les acusacions d’ús polític dels incidents, afirmant que no es tracta d’una situació excepcional per a la ciutat. Ha fet referència a incidents similars ocorreguts en anys anteriors, durant el mandat de l’exalcalde i actual cap de l’oposició de Junts, Manel Ferré. Ha subratllat que en aquell moment, l’oposició actual també era responsable de garantir la seguretat i la pau social a la ciutat.

Tomàs ha descrit els passos que l’ajuntament havia pres prèviament per abordar els problemes associats a la discoteca i ha destacat que els incidents ocorreguts recentment no van arribar al nivell d’altres situacions viscudes anteriorment a Amposta. Ha criticat l’enfocament de la notícia d’un mitjà de comunicació nacional, Cuatro, i ha afirmat que no han buscat comentaris ni amb l’alcalde ni amb les forces de seguretat locals o els Mossos d’Esquadra. Ha assenyalat que la imatge que han proporcionat no reflecteix amb precisió els fets.

Des del consistori han pres mesures fermes després dels incidents a la discoteca Legend i ha expressat la seva frustració per l’enfocament mediàtic dels esdeveniments. La decisió de tancar definitivament la discoteca representa un pas important en els esforços de l’ajuntament per abordar els problemes de seguretat associats a aquest establiment de la ciutat.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -