14.3 C
Amposta

La discoteca Legend d’Amposta respon a la controvèrsia generada pel tancament

La direcció de Legend lamenta la pèrdua de 20 llocs de treball per una “decisió política” i recorda que la responsabilitat fora del local és dels “agents d’autoritat pública”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els responsables de la sala Legend Music Club d’Amposta s’han posicionat aquesta nit per mitjà de les xarxes socials en un comunicat que vol respondre a la polèmica causada pels aldarulls que han provocat el seu tancament per part de l’ajuntament i la rescissió de contracte d’explotació per part de la propietat de l’immoble, La Lira Ampostina. Des de la direcció es recalca que l’espurna que ha desencadenat l’adopció d’aquesta decisió radical per part de tots dos agents va ser “una baralla a l’exterior del local”.

Segons es pot llegir a la nota, els responsables de l’empresa defensen “que sempre hem vetllat per la seguretat dels clients. Per això, al llarg del que han durat les sessions hem disposat sempre del servei de seguretat privada professional per vetllar de la protecció dels assistents a la sala i així evitar altercats a l’interior”. El comunicat recorda en aquest sentit que el seu àmbit d’actuació “és exclusivament l’interior de la sala. Qualsevol aldarull o incident que ocorri a la via pública és competència dels agents d’autoritat pública del territori, És a dir, la nostra seguretat privada no pot actuar fora al carrer”. La direcció aprofitar per expressar als clients de la sala “el nostre sentiment d’injustícia i dir-vos que seguim apostant per vosaltres i tan de bo puguem seguir fent equip com fins ara hem fet”.

I lamenten “en especial” el fet que el tancament comporta “la pèrdua de 20 llocs de treball, “persones de totes les edats, amb molta empenta i professionalitat, que durant cada sessió donen el millor de si mateixos i ara, per una decisió política, perden la seva feina”. El comunicat oficial de l’empresa dona les gràcies “per confiar en nosaltres” tant a personal com a clients. als que reconeixen ser un “públic fidel, entregat i respectuós. Llàstima que algunes persones veïnes, mitjans de comunicació i polítics us han criminalitzat donant per fet que sou part del problema. No és veritat. El problema són quatre subjectes que no tenen res a perdre i adopten les mateixes conductes vagin on vagin. Qui no ho veu és perquè no ho vol veure. De moment, no tenim més informació”, clou la nota.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -