14.3 C
Amposta

La Diputació de Tarragona presenta cinc novetats editorials per aquest Sant Jordi

S’incorporen a l’ampli catàleg de publicacions de la institució, i es poden adquirir en línia al nou web La Llibreria de la Dipta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb l’arribada de la festivitat de Sant Jordi, la Diputació de Tarragona s’ofereix a presentar cinc novetats editorials que aborden diversos aspectes relacionats amb l’art, la història, la societat i la cultura a la demarcació de Tarragona. Els llibres es podran adquirir a l’estand de la Diputació per Sant Jordi a Tarragona o mitjançant la nova web de la Llibreria de la Dipta.

Entre les novetats destaca ‘Castells i muralles a la demarcació de Tarragona‘, que repassa els principals monuments d’aquest tipus alhora que s’endinsa en la seva història i evolució. Un altre llibre, ‘Safareigs i banyeres. Bugaderia, higiene, sanitat i literatura al camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre (s. XIX-XX)’, aborda les bugades que es realitzaven en èpoques passades als pobles, submergint-se en els safarejos públics de la demarcació i els seus aspectes socials.

En el camp de l’art, destaca ‘Josep Royo. Una forma oberta que cau a pes‘, que s’endinsa en l’obra tèxtil de Josep Royo. També es presenta ‘Roma, el mapa de la memòria. Els diaris de J. Nogué Massó (1914-1917)’, un estudi sobre l’artista nascut a Santa Coloma de Queralt. Finalment, ‘El naixement de la Diputació de Tarragona i el primer liberalisme‘ aporta llum a una etapa històrica desconeguda.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -