14.3 C
Amposta

La demarcació de Tarragona preveu arribar a un 80% d’ocupació durant la Setmana Santa

L'arribada de 40.000 participants en competicions esportives fa repuntar les reserves

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

es diferents destinacions turístiques de la demarcació de Tarragona confien a arribar a una ocupació mitjana d’un 80% durant la Setmana Santa. Tal com ha explicat a l’ACN el portaveu de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), Xavier Guardià, l’arribada de 40.000 joves que participaran en competicions esportives en diferents municipis ha fet repuntar les reserves. A aquests esportistes, que s’allotjaran en diferents municipis de la Costa Daura-da i Terres de l’Ebre, s’hi han de sumar moltes de les seves famílies, que combinat amb el turisme habitual de l’època vingut de Catalunya i altres llocs de l’Estat fan que les previsions siguin optimistes. Els dies de més afluència, s’espera que sigui el cap de setmana.

Esperant les reserves d’última hora al Delta

A la zona del Delta i interior del Baix Ebre i el Montsià, els allotjaments rurals preveuen que les reserves d’última hora ajudin a millorar les previsions inicials d’ocupació: un 20% el primer tram de la setmana i un 50% els quatre dies festius de finals de setmana. “Parlem del 70 o 80% com a molt, sent optimistes. En el conjunt de la Setmana Santa parlem d’un 20%, ha baixat molt”, certifica el president de l’Associació de Turisme Rural de les Terres de l’Ebre (Aturebre), Juanjo Bel.

Una de les causes que explicarien aquest descens, apunta, seria un “excés d’oferta”, tant pel que fa a la proliferació de pisos turístics com d’autocaravanes. “Abans omplies poc o molt tota la setmana i els dies de festa era el 80 o 90% garantit. Hi ha un excés d’oferta i s’ha de valorar”, ha conclòs.

Per últim, a la Terra Alta la previsió d’ocupació dels allotjaments rurals se situa en el 95%, per sobre de l’any passat, segons apunta la presidenta de l’Associació de Turisme Rural de la comarca, Pilar Miró. Els turistes que visitaran les Terres de l’Ebre aquests dies procedeixen, majoritàriament, de Barcelona, la seva àrea metropolitana i el País Valencià.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -