14.3 C
Amposta

La consultora Deloitte pronostica més d’un any per tornar a la normalitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El quan i el com s’aconseguirà la recuperació econòmica després de la pandèmia del coronavirus és una de les grans preguntes a les quals es busca resposta. La parada a l’activitat i la producció de moltes empreses de tot Espanya presenta un escenari negatiu pel que fa al possible impacte econòmic. Però, un cop passat el moment crític (el de les mesures restrictives) les empreses recuperaran activitat, encara que no a un ritme habitual.

De fet, la consultora Deloitte ha desenvolupat una gràfica on visualitza com i en quin moment es podrà parlar de recuperació. El planteja en tres fases. Primer la d’aïllament i restriccions que, segons la consultora, finalitzarà a mitjans de maig aproximadament. Fins llavors, sectors com la restauració, els viatges o els hotels es mostren gairebé sense activitat o amb activitat molt baixa. A partir d’aquesta data entrarien en la fase d’estabilització on es reprendria l’activitat. Aquí, sectors com dels restaurants i oci presentarien una pujada més gran que la resta.

És al desembre on arribaria l’inici de la fase de recuperació. La consultora pronostica un Nadal austeres, amb un descens en les compres d’alimentació (únic sector que destaca amb guanys durant la crisi). La resta de sectors aconseguirien recuperar part del perdut en aquests mesos, tot i que no aconseguirien xifres positives.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -