EbreNotícies

La consulta popular amb la participació més alta de la història aldeana

Aquest contundent mandat popular exigeix que l’equip de govern posi en marxa el procés administratiu per tal de reclamar la propietat de l’antiga cruïlla de la N-340

La consulta popular per decidir si es posaven en marxa els mecanismes pertinents per acceptar o no la cessió dels trams urbans de la N-340 i de la N-235, ha resultat ser la de major participació, en diferència, de la història de l’Aldea.

Varen exercir el seu dret a vot 516 aldeans i aldeanes dels quals 429 (83,14%) van optar per que l’av. Catalunya passes a propietat municipal i 86 (16,67%) veïns més 1 vot d’abstenció van optar per un criteri diferent.
Aquest contundent mandat popular exigeix que l’equip de govern posi en marxa el procés administratiu per tal de reclamar la propietat de l’antiga cruïlla de la N-340, el principal carrer de l’Aldea, l’av. Catalunya.

A partir d’ara s’obre un procés de negociació amb la Demarcación de Carreteras del Estado per tal de tancar tots els acords que permetin a la ciutadania de l’Aldea gaudir d’un espai que anacrònicament encara no estava plenament a la seua disposició.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close