14.3 C
Amposta

La conferència institucional de la Diada a Tortosa es trasllada al divendres 17 de setembre a les 19 h

El president de la Colla Gegantera de Tortosa, Joan Carles Bonfill, parlarà de 'La cultura popular i l'11 de Setembre'

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La conferència institucional de l’Ajuntament de Tortosa amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya tindrà lloc, finalment, el divendres 17 de setembre. Motius de salut han fet que calgués canviar la data prevista inicialment i traslladar-la a la setmana següent.

L’encarregat de pronunciar la conferència és el president de la Colla Gegantera de Tortosa, Joan Carles Bonfill. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, li va encomanar a ell coincidint amb la celebració, este mateix setembre, de la 33a Ciutat Gegantera de Catalunya a Tortosa. Bonfill ha volgut que la conferència –que porta per títol ‘La cultura popular i l’11 de Setembre’– verse sobre la vinculació del folklore amb la Diada.

L’acte està previst a les 19 h i es podrà seguir pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Tortosa. La nova data coincidirà amb l’inici de la celebració de la Ciutat Gegantera, que es desenvoluparà el cap de setmana del 17 al 19 de setembre. Per això els actes que estaven previstos la tarda del divendres 17 també es traslladaran a la plaça de l’Ajuntament per unir-se a l’acte institucional.

D’esta manera, els actes s’obriran amb la trobada de colles locals amb figures i bestiari i la mostra d’elements (a les 18 h), seguiran amb la conferència institucional (a les 19 h) i finalitzaran amb el ball de l’àliga (a les 20 h).

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -