14.3 C
Amposta

La Comissió de Transports del Congrés aprova una PNL perquè l’Euromed es torni a aturar a l’Adea

La proposició del Partit Demòcrata defensa que el servei no comporta costos afegits i millora la connectivitat de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
La comissió de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Congrés ha aprovat una Proposició no de Llei (PNL) perquè els trens Euromed es tornin a aturar a l’estació de l’Aldea-Tortosa-Amposta.
La PNL la va presentar el Partit Demòcrata a principis d’any i el diputat al Congrés, Ferran Bel, la va defensar aquest dimecres amb l’argument “que no comporta cap cost afegit per al govern espanyol” i permet millorar la mobilitat i connectivitat ferroviària de les Terres de l’Ebre i de prop de 180.000 habitants. La PNL va rebre el vot favorable de tots els grups excepte PSOE, BILDU i el grup mixt que es van abstenir. Podemos i PSOE havien presentat esmenes a la proposició però no es van admetre perquè “no fixaven cap compromís concret”.
La proposició insta al govern espanyol a garantir, en un termini màxim de 3 mesos, la parada a l’estació de l’Aldea d’un mínim de 4 trens Euromed diaris en cada sentit, Barcelona i València, un servei que es va oferir entre 2016 i 2019. Bel ha recordat que el Govern de la Generalitat està disposat a tornar a subvencionar els bitllets, com va fer en aquest període.
Redacció- X. LL
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -