14.3 C
Amposta

La candidatura Activa’t Vilalba de Laura Domènech busca el canvi al govern de Vilalba dels Arcs

Activa't Vilalba vol assolir l'alcaldia amb una candidatura amb cares noves, jove, transversal i amb il·lusió

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El grup de joves que conformen Activa’t Vilalba revaliden candidatura amb Laura Domènech com a cap de llista, que ja va entomar el repte el 2019. A aquesta candidatura també repeteixen respecte fa quatre anys el número dos, Marc Solé, així com Gerard Masdeu, Joana Vidal i Francesc Domènech. Pel que fa a les noves incorporacions trobem als llocs tres i quatre de la llista a Anna Mateu i Magda Rius.

Tal com vam veure a les passades eleccions, la tònica del grup continua sent l’esperit jove i transversal dels seus membres, molt implicats en la vida associativa, cultural i social del municipi. La majoria d’ells i elles formen o han format part de diverses associacions i agrupacions del poble, demostrant la seva implicació, interès i participació en el teixit sociocultural del municipi.

El programa que proposa Activa’t Vilalba-CM per governar l’Ajuntament de Vilalba dels Arcs durant la legislatura 2023-2027 encara no s’ha desvetllat, però el grup porta com a bandera tres eixos principals en els quals vol vertebrar el seu mandat. Un dels principals eixos que es vol treballar és l’accés a l’habitatge, tant recuperant habitatges buits del nucli antic com amb noves oportunitats derivades de la nova zona urbanística. Un altre tema al qual donen molta importància en el seu programa és la renovació de carrers i serveis, prioritzant l’aigua potable i el clavegueram així com el ferm del carrer, i sense oblidar actuacions que permetin soterrar el cablejat en un futur. A més de millorar i reforçar altres serveis als ciutadans que els hi facilitin el dia a dia.

Vilalba és coneguda per tenir un gran teixit associatiu i cultural. Per a l’equip d’Activa’t és primordial el suport actiu a aquestes entitats, tan econòmicament com impulsant iniciatives conjuntes entre les entitats i l’administració. Tots aquests eixos van encaminats a generar oportunitats laborals i a fer de viure a les zones rurals una opció atractiva, revertint així el despoblament i fent que els joves apostin per desenvolupar els seus projectes de vida a Vilalba.

Esperant que es publiquin oficialment les candidatures, el grup d’Activa’t Vilalba creu que farà un bon resultat que els permeti fer el canvi de govern que Vilalba “necessita”. Com diu el seu lema de campanya: “Pensem en tu, pensem en Vilalba”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -