14.3 C
Amposta

La Cambra de Comerç de Tortosa comença a lliurar els primer segells “Comerç de Confiança”

El segell acredita que els comerços compleixen els protocols sanitaris i de seguretat establerts en el Protocol i Guia de Bones Pràctiques de la Secretaria d’estat de Comerç

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Cambra de Comerç de Tortosa ha començat a lliurar els primer segells “Comerç de
Confiança”, per a aportar elements per a reactivat l’activitat comercial a les Terres de l’Ebre. El segell “Comerç de Confiança” acredita que els comerços compleixen els protocols sanitaris i de seguretat establerts en el Protocol i Guia de Bones Pràctiques de la Secretaria d’estat de Comerç.

Des de la Cambra de Comerç consideren que el Comerç està fent un enorme esforç, i adaptant-se a les noves circumstàncies per seguir oferint la qualitat i el serveis de sempre amb les màximes garanties per als seus clients. És essencial per a iniciar la recuperació de l’economia després de la parada imposada per la lluita contra la pandèmia de la Civid-19, i ara per això és imprescindible que els clients confien que els establiments ofereixen un entorn segur. Quan un consumidor vegi aquest segell en un aparador o a l’entrada de l’establiment, sabrà que està en un comerç de confiança.

El segell es podrà fer amb una senzilla i ràpida tramitació telemàtica per aportar la documentació requerida i una declaració responsable d’haver elaborat el corresponent
Protocol d’actuació en matèria de seguretat i higiene, i el comerç obtindrà aquest distintiu que acredita davant els clients que l’establiment compleix les normes per a proporcionar una experiència de compra segura.

Amb les poques setmanes que porta la iniciativa en marxa la resposta està resultant molt bona, destacant el gran paper d’alguns Ajuntaments del territori ebrenc plenament identificat en la proposta de la Cambra de Comerç, donant-li màxima cobertura i difusió.

Des de la Cambra es duran a terme verificacions aleatòries desprès de l’emissió del certificat per a comprovar el compliment del protocol presentat per l’empresa, que s’ha d’actualitzar en funció de novetats que puguin introduir-se en el Protocol i Guia de Bones Pràctiques de la Secretaria d’estat de Comerç.

Els establiments que pel moment han estat premiats amb aquest segell son: Alicia llenceria (Amposta), Calfri, Electrodomèstics Moderogar, Maria José Ferré centre d’estètica i Forn Ripollès (Tortosa), Fleca flores Marqués i La vintage (Dant Jaume d’Enveja), Mel Múria (Perelló), i Vestim de treball (Deltebre).

Per a més informació sobre aquesta acció, al web de la cambra s’ha habilitat un apartat específic amb tota la informació al respecte, i on els establiments que així ho vulguin, poden tramitar online la sol·licitud del segell: http://www.cambratortosa.com/ca/competitivitat/segell-comerc-de-confianca

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -