Tots els gols

Khadija Mendou es proclama per segon cop campiona de Catalunya Sub 23

Aquesta vegada l’objectiu es va fixar en la prova de fons, i a pesar d’haver estat amb molèsties durant molt de temps  (4-5 mesos), va poder fer una bona pretemporada. Bon treball, ganes i constància van ser la fòrmula per a què, aquest passat divendres, a Sabadell, pogués realitzar una gran cursa.
No va ser fàcil, ja que es va córrer conjuntament amb la categoria Absoluta, i van marcar un ritme altíssim.
Les primeres voltes van ser fàcils però a falta de 2 km, el ritme ja començava a pesar i anava a menys, tot i això, a falta de 600m es va poder recuperar i arribar en primera posició promesa.
El Club atletisme Ascó Ribera d’Ebre es mostren molt contents per la posició, però encara més per la gran marca final de 10’29”58, el que suposa una rebaixa de 25” a las seva anterior marca, de fa dues setmanes. A més a més aquesta marca suposa mínima d’Espanya Promesa PC.

Gairebé sense temps de gaudir la medalla es temps de recuperar-se ja que aquest diumenge toca córrer als 800 i 1500 metres del campionat de Catalunya Sub 23 en pista coberta, a la mateixa localitat, on el club asconenc estarà representat per Khadija Mendou i Marina Freixa.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close