EbreEleccions municipals 2019

Junts revalida la majoria absoluta a Móra d’Ebre i ERC la guanya a Móra la Nova i la manté a Flix

Piñol mantindrà l'alcaldia a Móra d'Ebre, Barbero a Flix i Francesc X. Moliné a Móra la Nova

Joan Piñol continuarà d’alcalde a Móra d’Ebre, ja que ha revalidat la majoria absoluta de 7 regidors que tenia al consistori. Junts per Móra d’Ebre ha obtingut 1.223 vots (44,38%), ERC amb 440 vots ha obtingut 2 regidors, el PSC amb 316 vots també n’ha obtingut 2 i amb un regidor entren al consistori Fem Poble (287 vots) i l’històric Santiago Campos amb la candidatura Tots i Totes per Móra (222 vots).

A Móra la Nova, ERC ha guanyat la majoria absoluta obteinint un resultat històric de 6 regidors i 846 vots ( 53,44%). Com a segona força política s’ha situat el PSC amb tres regidors (un mes que ara fa quatre anys) i 372 vots i finalment Junts per Móra s’ha quedat amb dos regidors (dos menys que al 2015) i 332 vots.

A Flix ERC ha revalidat la majoria absoluta amb 7 regidors i Francesc Barbero serà l’alcalde. Junts per Flix amb dos regidors i 373 vots es queda com a segona força política, Units per Flix (PSC) ha obtingut un regidor per a l’històric Xavier Sabaté amb 239 vots i, finalment, la Crida Flixanca a obtingut també un regidor al plenari de Flix amb 208 vots.

Aquesta és una informació del setmanari l’Ebre.

https://www.setmanarilebre.cat/noticia/103464/junts-revalida-la-majoria-absoluta-a-mora-debre-i-erc-la-guanya-a-mora-la-nova-i-la-mante-

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close