14.3 C
Amposta

Junts presenta a Josep Solé com a cap de llista a les municipals de Flix

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest passat dissabte a la plaça Major de Flix, en un acte obert, Junts per Flix va presentar el que serà el seu cap de llista a les eleccions municipals el 28 de maig: Josep Solé. A l’acte de presentació van assistir unes 100 persones, entre les quals si trobava l’exdirectora de Territori, Lídia Pino, l’alcaldessa de Rasquera, Àngels Llombart, l’alcalde de Móra d’Ebre, Rubén Biarnés, el cap de llista de Bot, Jaume Sabaté i el president de la Ribera de Junts, Jordi Jardí.

En l’acte hi van intervenir la presidenta de vegueria de Junts, Annabel Marcos, la senadora, Assumpció Castellví i el diputat i portaveu de Junts al Parlament, Jordi Rius i el mateix candidat, Josep Solé. Cal dir que la presentació ha anat a càrrec del flixanco, Abel Artal.

“Estic molt contenta d’estar avui aquí a Flix i de presentar com a nostre candidat a Josep Soler, una persona de solvència contrastada i un dels pilars de Junts a la Ribera”, remarcava la presidenta de la Vegueria, Annabel Marcos. En acabar la seva intervenció donava pas a la senadora, Assumpció Castellví, la qual només tenia elogis per al candidat flixanco, assegurant que “Josep és com una d’aquelles persones per construir sòlids ponts, perquè és una persona amb gran vocació de servei públic, estima al seu poble, a la seva gent, a la Ribera d’Ebre, i al país”, afegint, més endavant, que “sap treballar en equip i, per tant, és un bon líder i serà un bon alcalde”.

Finalitzat el discurs la senadora Castellví la va seguir el diputat i portaveu de Junts per Catalunya, Josep Rius. La seva intervenció va fer referència sobre els problemes que vivia aquest poble de la Ribera i assenyalant que “Josep Solé té tota la bondat d’un servidor públic per construir un Flix amb un futur de debò”.

En últim lloc, va pujar a fer el parlament l’amfitrió de l’acte, el cap de llista de Junts per Flix, Josep Solé. El seu discurs va ser conciliador, carregat de seny, però també de la realitat en què està actualment aquest municipi de la Ribera. Josep recordava, “que ell volia ser l’alcalde de tots els flixancos del que el votarien i els que no”. Dins del seu discurs d’aquest dissabte també va donar unes pinzellades del seu programa, apostant per un procés industrialitzador liderat per l’Ajuntament de Flix, “benvingudes totes les empreses que vulguin establir al polígon químic de Flix, però hem d’evitar que Ercros tingui la capacitat de decidir qui s’instal·la i quina no”. Josep va acabar la seva intervenció recordant que som la gent de l’1 d’octubre i del president Puigdemont.

Acte de presentació de Josep Solé, candidat de Junts per Flix

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -