14.3 C
Amposta

Junts pel Baix Ebre presenta una moció per reforçar el suport a la pagesia

El grup comarcal també expressa una valoració molt positiva de l’acord per als tractaments del mosquit i la mosca negra a la comarca

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El grup comarcal de Junts pel Baix Ebre ha presentat una moció per debatre al proper ple del Consell Comarcal del Baix Ebre amb l’objectiu de donar suport al sector de la pagesia. La proposta recull les demandes dels pagesos, insta la Generalitat, el govern de l’Estat i la Unió Europea a reduir la burocràcia que afecta el sector. A més, la moció de Junts pel Baix Ebre reclama la promoció de preus justos, incentius fiscals, regulació de la importació i el foment dels productes de proximitat.

La consellera comarcal de Junts pel Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha assegurat que s’ha arribat a un punt crític on no es garanteix el relleu generacional del sector de la pagesia. “Si el sector no funciona, ni els joves ni ningú voldrà continuar i, llavors, què menjarem?”, ha manifestat, recordant que “defensar els pagesos és defensar el patrimoni de tota la societat”.

D’altra banda, el portaveu de Junts pel Baix Ebre, Òscar Ologaray, també ha aprofitat la roda de premsa per valorar l’acord assolit la setmana passada en el consell d’alcaldes pel pagament pels tractaments de les plagues, concretament del mosquit i la mosca negra, a la comarca. Ologaray s’ha facilitat que s’hagi arribat al consens en aquest tema i ha lamentat que no s’hagués fet abans. “És un acord que podria haver arribat al novembre si no s’hagués optat per una proposta tancada. Amb tot, esperem que estos consensos es puguin reproduir en molts altres temes que afecten la comarca”, ha afegit.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -