14.3 C
Amposta

Josep Juan, portaveu de la Plataforma de la Carretera de la Vergonya: “Esperem que aquesta vegada compleixin la seva paraula”

La tramitació ambiental endarrerida és la principal causa del retard, segons Noemi Llauradó. La Plataforma de la Carretera de la Vergonya demana complir les promeses

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les esperades obres de millora de la Carretera de la Vergonya, que connecta Poblenou de Delta amb la Ràpita, s’enfrenten a un retard significatiu, amb el seu inici posposat fins a mitjan 2025, segons ha confirmat Noemi Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, en una declaració a Tortosa aquest dijous.

Llauradó ha explicat que tots els tràmits necessaris des de l’ens s’han dut a terme amb celeritat, destacant l’actitud proactiva de la institució per millorar aquesta via, considerada la Carretera de la Vergonya. La tramitació ambiental, però, ha sofert un retard inesperat, ja que normalment duraria vuit mesos i ja porten més d’un any esperant la resolució.

La presidenta ha defensat que la Diputació és conscienta de la necessitat d’aquesta millora per reduir l’accidentalitat i ha destacat l’espera de l’informe ambiental del Govern després de l’aprovació del pla zonal. Les obres estan previstes per al pla quadriennal i es pressupostarà una partida per al 2025.

Josep Juan, portaveu de la Plataforma de la Carretera de la Vergonya, ha expressat a la redacció d’Imagina Ràdio la seva preocupació pel retard i ha demanat que es compleixin les promeses aquesta vegada. “No és només la tramitació ambiental el que s’ha endarrerit. Són totes les administracions les que s’estan endarrerint. Les obres estaven previstes per al 2021-2022, i ja estem al 2024. S’hauria de fer autocrítica“, ha afegit. “Ens semblaria bé que es fessin al 2025 si finalment complissin les seves promeses, perquè quan els convé ja fan obres en règim d’urgència“, ha reclamat.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -