EbreNotícies

Josep Caparrós i el primer tinent d’alcalde de la Ràpita, citats a declarar com a investigats davant del jutge per l’1 d’octubre

Josep Caparrós és l’únic batlle de la demarcació de Tarragona a qui la Fiscalia manté les acusacions

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i el primer tinent d’alcalde, Albert Salvadó,hauran de comparèixer davant del jutge per la seues actuacions durant el referèndum de l’1 d’octubre. El jutge d’instrucció número 4 d’Amposta els ha citat per tal que hi compareguin el proper 3 d’abril i presten declaració. El jutge els convoca després d’acceptar a tràmit la peticióde la Fiscalia de Tarragona, que ja ha arxivat les investigacions que afectaven a la restad’alcaldes, i només manté l’acusació cap al de la Ràpita.

El Fiscal havia demanat al jutjat d’Amposta que obrís peça separada per investigar la presumpta responsabilitat de Caparrós i Salvadó en l’obertura i reobertura del punt de votació ubicat al pavelló firal. El mateix jutjat ja tenia obertes diligències arran de l’actuació policial l’1-0 a la Ràpita.

“El nostre poble recordarà sempre el que va passar aquell 1 d’octubre i nosaltres, com aservidors públics, estem tranquils i convençuts perquè no pot ser mai una actuació delictiva lanostra. Votar no és delicte”, ha afirmat Caparrós.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close