14.3 C
Amposta

Josep Caparrós i el primer tinent d’alcalde de la Ràpita, citats a declarar com a investigats davant del jutge per l’1 d’octubre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i el primer tinent d’alcalde, Albert Salvadó,hauran de comparèixer davant del jutge per la seues actuacions durant el referèndum de l’1 d’octubre. El jutge d’instrucció número 4 d’Amposta els ha citat per tal que hi compareguin el proper 3 d’abril i presten declaració. El jutge els convoca després d’acceptar a tràmit la peticióde la Fiscalia de Tarragona, que ja ha arxivat les investigacions que afectaven a la restad’alcaldes, i només manté l’acusació cap al de la Ràpita.

El Fiscal havia demanat al jutjat d’Amposta que obrís peça separada per investigar la presumpta responsabilitat de Caparrós i Salvadó en l’obertura i reobertura del punt de votació ubicat al pavelló firal. El mateix jutjat ja tenia obertes diligències arran de l’actuació policial l’1-0 a la Ràpita.

“El nostre poble recordarà sempre el que va passar aquell 1 d’octubre i nosaltres, com aservidors públics, estem tranquils i convençuts perquè no pot ser mai una actuació delictiva lanostra. Votar no és delicte”, ha afirmat Caparrós.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -