14.3 C
Amposta

Josep Ametller: “Aquí a les Terres de l’Ebre hem fet una aposta estratègica des de fa uns anys”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Josep Ametller, cofundador i conseller delegat d’Ametller Origen, va ser el protagonista del Cafè Cambra que va tenir lloc el divendres passat a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa. Prop d’una quarantena de representants d’empreses de les Terres de l’Ebre, la major part del sector agroalimentari, van poder conèixer de primera mà com es va crear i desenvolupar aquesta empresa que no ha parat de créixer.

El Grup Ametller Origen es defineix com un grup referent en el sector de l’alimentació saludable. Un projecte d’integració vertical el qual els permet dominar tota la cadena de valor dels aliments: des de la recol·lecció dels productes al camp o l’elaboració a l’obrador d’Olèrdola, fins que arriben a les seues botigues. Cultiven, elaboren i seleccionen els seus productes per garantir sabor i qualitat des de l’origen. És una empresa jove, dinàmica i en creixement. Tenen molt clar que la seua prioritat demana oferir una alta qualitat en tots els seus productes i un excel·lent servei al client. L’àrea de Retail concentra el pes més important de la seua activitat. Ametller, afirma que: “tot això no seria possible sense els components essencials per a nosaltres com són el treball en equip, l’exigència, l’entusiasme i el desenvolupament del nostre equip humà”.

Ametller Origen a les Terres de l’Ebre

Referent a la presència i properes accions del grup a les Terres de l’Ebre, Ametller ha comentat que “volem que la botiga d’Amposta vagi bé, estem contents de com està funcionant, però segur que encara poden venir més clients dels que venen. Després ens queda Tortosa, que no tenim botiga, però que també hi hauríem d’estar presents algun dia”. “Aquí a les Terres de l’Ebre, hem fet una aposta estratègica des de fa uns anys. És una zona on pensem invertí. Pensem que té un gran futur per nosaltres que ens dediquem bàsicament a la fruita i verdura”, ha afirmat.

Referent a la recent compra de la nau d’Agrofruit, Ametller, ha comentat que “hi tenim diferents idees i estratègies d’agroalimentació per implementar en un futur pròxim. Un espai que ens permeti complementar el que estem fent ara nosaltres. Cada cop estem produint més, cada cop també estem venent més fora, per tant, tenir un espai on puguem aglutinar tota l’activitat agroalimentària des d’un punt de vista de manipulació i de transformació en serà de gran importància. Ens sembla que és un lloc d’ubicació estratègica. En conseqüència, qualsevol cosa que fem anirà en aquesta direcció de complementar la nostra activitat agrària de la zona. També tenim el propòsit de continuar invertint a la zona en l’àmbit agrari, com hem fet amb l’adquisició de la finca illa de Blanquet al delta de l’Ebre”.

Per últim Ametller, ha fet una crida a la formació i al retorn dels joves que han marxat de la zona per maca d’oportunitats, “pensem que a les Terres de l’Ebre esteu en l’inici d’una nova era amb moltes oportunitats. Des de fa uns cinc, sis anys han vingut projectes nous, i caldrà recuperar el talent de la gent d’aquí que ha anat a viure a Barcelona, perquè aquí no hi havia oportunitat. Per tant, ara és el moment que es puguin tirar endavant aquests projectes, perquè el talent que hi és i que va marxar, torni”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -