EbreNotíciesSocietat

Jornada fracàs escolar “Un repte de tots" el 27 d’abril al Consell Comarcal del Montsià

Psicòlegs, neuropediatres, pedagogs i famílies analitzaran la situació actual del fracàs escolar a Catalunya

Redacció.- L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de les Terres de l’Ebre amb col·laboració amb Ajuntament d’Amposta, els Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre i el Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç del Montsià, organitza el 27 d’abril a Amposta una Jornada sobre el fracàs escolar. L’activitat està adreçada a professionals i públic en general.

La Jornada que du per títol “Un repte de tots”, compatarà amb amb la participació de professionals de diferents àmbits. S’impartiran cinc conferències on s’analitzaran les causes i les conseqüències del fracàs escolar i es mostraran les iniciatives que les institucions estan duent per fer-hi front.

Entre les ponències, destaca la que impartirà Adela del Valle Puerto, estudiant diagnosticada d’un transtorn de l’aprenentatge i que explicarà la seva experiència personal i les conclusions a les que va arribar després de realitzar el treball de recerca de batxillerat sobre la dislèxia.

La Jornada està acreditada pel Departament de Salut i el Departament d’Educació, compta amb el suport de la Societat Catalana de Pediatria i busca millorar la formació dels professionals i conscienciar a la societat L’assistència és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de la web www.academiaebre.cat ja que l’aforament és limitat.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close