14.3 C
Amposta

Jornada d’Orientació Universitària al campus Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

NdP.- El campus Terres de l’Ebre de la URV i els Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre han organitzat per aquest dissabte 6 d’abril una jornada d’orientació universitària adreçada a les famílies i als estudiants de quart d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. L’objectiu és orientar-los sobre l’oferta i l’experiència universitària al campus ebrenc. La jornada inclourà la intervenció d’alumnes i exalumnes del campus i també un taller d’orientació per a docents de secundària.

Programa:

9.00 – 9.15 h. Acollida, a càrrec del Dr. Jordi Sardà, director del Campus Terres de l’Ebre i Montserrat Perelló, directora dels Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre.

9.15 – 10.00 h. Xerrrada: L’entorn universitari: accès, tràmits, proves, beques, estades a l’estranger… A càrrec de la Doctora Maria Bonet Donato, vicerectora d’estudiants i ocupabilitat de la URV i Carme Martínez, cap de secretaria del Campus.

10.00 – 11.00 h. Taula rodona: La vida universitària: despeses, emancipació, relacions, campus… Hi participarà professorat universitari, famílies, estudiants i antics estudiants universitaris.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -