14.3 C
Amposta

Joc de Cartes de TV3 visitarà Tortosa, l’Ametlla de Mar i Deltebre per buscar el millor restaurant informal del Baix Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El programa Joc de Cartes de TV3 ha visitat el Baix Ebre per a buscar el millor restaurant informal. El programa s’emetrà el pròxim dimecres dia 30 de novembre a les deu de la nit. En concret, els quatre restaurants se situen a Tortosa, l’Ametlla de Mar i Deltebre i l’objectiu és trobar l’establiment amb la millor proposta gastronòmica informal i autèntica.

Primer de tot, el programa passarà per La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que Susana Teresa Lees ha obert en una urbanització de l’Ametlla de Mar, amb la intenció de crear un espai familiar i divertit. El segon àpat serà a Los Banys, el restaurant que el Gerard Riera va obrir a Tortosa per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. I també a Tortosa visitarà la mítica i inconfusible Tasca Bohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys on Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria. Finalitzarà la ruta a Deltebre, a Lo Raconet de Fermín, on Yolanda Ramos prepara la cuina deltaica que va aprendre de ben petita al restaurant de la seua mare.

No us podeu perdre el programa per saber qui aconseguirà el premi de 5.000 euros i aixecarà el títol del millor restaurant informal del Baix Ebre. També sabrem qui guanyarà el Plat Estrella del programa que escull el presentador Marc Ribas. Tot es decidirà el dimecres dia 30 de novembre a partir de les 22.05 hores a TV3.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -