EbreNotícies

Jesús organitza la 6a Ruta de tapes

Jesús donarà inici a la RUTA de TAPES a partir del 14 de febrer. Són set els establiments que oferiran les seves tapes durant els dos caps de setmana d’aquesta 6a edició. Del 14 al 16 i del 21 al 23 de febrer de 2020 (dins la XXV Fira de l’Oli i IV Fira de la Garrofa)

Les podreu degustar d’11h a 14h i de 18h a 21h (fins les 13h i les 20h durant la Fira) a: 

Bar Modern

Bar lo Quadro

Bar Olímpic

BAR Restaurant LA GELA

BAR Restaurant EQUITOR

Restaurant FORQUILLA

 Ganivet FORN DE CARLOS RIPOLLÉS 

Tots ells ens delectaran amb diferents elaboracions i productes de proximitat, integrant l’oli o la garrofa en les seues variades presentacions. 

El preu de la tapa és de 3€ cadascuna i anirà acompanyada de beguda a escollir. 

L’EMD de Jesús col·labora un any més amb l’AEJE (Associació d’Empresaris de Jesús) per donar impuls a la gastronomia local i fer promoció dels diferents comerços i establiments que dinamitzen l’economia del poble. La regidora de promoció econòmica, Eva Marro, valora molt positivament aquesta relació entre l’administració i l’AEJE que fa possible una nova edició de la ruta i recorda que “entre tots els participants que la completen, on cada establiment s’encarregarà de segellar la tapa corresponent, se sortejaran 5 premis de 100€, a bescanviar en qualsevol dels bars i restaurants participants o en qualsevol dels establiments i comerços adherits a l’AEJE”. 

Les butlletes es podran dipositar als bars o restaurants que participen en la 6a Ruta de Tapes o a les oficines municipals fins el 9 de març. El sorteig es realitzarà aquella mateixa setmana a l’EMD de Jesús. 

Els participants podran votar la millor tapa i, tal com s’ha fet el les darreres edicions, se’n farà una menció especial durant la propera edició i un reconeixement a l’establiment. 

Redacció – C. M.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close