14.3 C
Amposta

Jesús es prepara per a la XXVIII Fira de l’Oli i VII Fira de la Garrofa a les Terres de l’Ebre

Amb 33 estands, 10 dels quals estaran dedicats a l’oli i a la garrofa, aquest any la fira tindrà moltes propostes a l’exterior, com concerts i concursos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Jesús s’està preparant per celebrar la XXVIII Fira de l’Oli i VII Fira de la Garrofa a les Terres de l’Ebre, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de maig al pavelló firal. Aquesta serà la segona edició amb el canvi de data i ubicació, després de la bona acollida que va tenir l’any passat. L’entrada seguirà sent gratuïta.

Amb 33 estands, 10 dels quals estaran dedicats a l’oli i a la garrofa, aquest any la fira tindrà moltes propostes a l’exterior, com concerts i concursos, que se celebraran a la plaça exterior del pavelló firal. La Coral de Valldoreix protagonitzarà la inauguració de la fira, que tindrà lloc dissabte a la tarda. També es recuperarà la Trobada de Grallers dels Països Catalans, que tindrà lloc dissabte a la tarda.

A més, s’estan fent canvis d’ubicació d’alguns actes per adaptar-los a l’exterior. La plaça del pavelló firal estarà equipada amb una estructura per proporcionar ombra i serà l’espai on hi haurà la barra amb productes típics de la zona i on es duran a terme els concursos i concerts. A l’interior del pavelló, hi haurà expositors i l’Àgora de l’Oli, que comptarà amb 32 ampolles d’oli, un escenari nou per a les degustacions i un nou protocol per a la presentació.

A la zona de la carretera, es podran trobar parades de diferents sectors, maquinària i atraccions per als més petits. A la zona de darrera del pavelló, es realitzaran les exhibicions d’animals i d’hípica.

Enguany, també es realitzaran jornades tècniques, exposicions, degustacions i concursos, com el tradicional concurs d’allioli. El diumenge tindrà lloc el lliurament dels Premis del XXXIX Concurs al Tast dels Olis de les Terres de l’Ebre, presidit pels directors de les Escoles Agràries de Gandesa, Antoni Cutrona, i d’Amposta, Lluís Chavarria. L’emblemàtic i participatiu sorteig del pes en oli serà diumenge a les 21 hores.

Durant aquests dies, els restaurants i bars del poble oferiran menús gastronòmics amb productes típics del territori. Recordem que hi haurà servei gratuït d’autobusos Hife, amb la línia 1, per arribar a la fira dissabte i diumenge.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -