Tots els gols

Jesús Catalònia i Perelló presenten un comunicat

Els dos clubs presenten un comunicat dient que aniran fins al final després de la decisió de la FCF

La història pareix no finalitzar després que aquesta vesprada, els dos clubs directament implicats, fessin arribar un comunicat a les xarxes per denunciar la situació que estan patint. La decisió és tan ferma com que aquest diumenge el Perelló rebrà al Montblanc per disputar el partit de promoció per accedir a la segona catalana.

Aquets són els comunicats dels clubs:

La Junta Directiva del Centre d’Esports Perelló  davant dels greus fets ocorreguts al grup 1 de la 3ª Catalana, volem  expressar la nostra tristesa i decepció ja que s’ha faltat a l’Honorabilitat i Dignitat del nostre club de quasi 90 anys d’història;  volem  donar les gràcies públicament a tots els clubs de futbol que ens han fet costat en aquests moments difícils,  a totes les persones vinculades d’una o altra manera al món del futbol i, sobretot als nostres socis/es i simpatitzants que des de que va sorgir la notícia ens han donat tot el seu suport.

Amb aquestes línies també volem encoratjar als nostres jugadors i cos tècnic a seguir lluitant, encara amb més forces per aconseguir el nostre objectiu que ens han tret de forma incomprensible.

Aquesta decisió que ens és comunicada el passat dilluns 27 de maig, no té cap base jurídica diguin el que diguin i per tant,  afecta i perjudica  directament dos clubs del territori, el Centre d’Esports Perelló  i C.F. Jesús Catalònia,  i de retruc a tots els altres clubs del grup 1 que durant 34 jornades hem competit amb molts d’esforços  al camp per  un objectius que ara ens treuen als despatxos.

Davant aquest clar perjudici per als equips de futbol de les Terres de l’Ebre, la Junta Directiva vol informar que en data d’avui i juntament amb el C.F. Jesús Catalònia hem presentat Recurs  davant el Comitè de Competició i d’Apel•lació.

 

Visca El Perelló i Visca el futbol de les Terres de l’Ebre!!!!!

La JUNTA DIRECTIVA DEL CENTRE D’ESPORTS DEL PERELLÓ

Per altra banda el Jesús Catalònia també ha fet arribar als seus seguidors el següent text:

La Junta Directiva del C.F. Jesús Catalònia vol donar les gràcies públicament a tots els clubs de futbol que ens hanfet costat a totes les persones lligades d’una o altra manera al món del futbol, alno estar d’acord amb la decisió d’última hora que pren la FCF. Aquesta decisió afecta i perjudica  dos clubs del territori directament, Perelló C.E.  i C.F. Jesús Catalònia, però en realitat engloba a tot el nostre territori.

El passat  27 de maig ens vam trobar amb la sorpresa de que el nostre club no tenia opció  d’ optar a jugar la promoció i que aquesta hauria de jugar-la el Perelló C.E., ja que aquest no podia ascendir directament a segona catalana.

Davant aquest clar perjudici per als equips de futbol de les Terres de l’Ebre, la Junta Directiva vol informar que en data d’avui  ha presentat recurs  en nom del C.F. Jesús Catalònia davant el Comitè de Competició i d’Apel·lació.

Per altra banda la plantilla del CE  Perelló ha fet arribar també la seva indignació als aficionats i animen a tothom a assistir al camp aquest diumenge a les 18 per animar a l’equip.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pots fer el seguiment de la notícia als següents enllaços:

Tots els Gols exprés, programa especial

Comunicat FCF Terres de l’Ebre

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close