14.3 C
Amposta

Jeroni Castell: “Estem preparant una Nit d’Estiu a Les Moles espectacular”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Restaurant Les Moles d’Ulldecona ja ha ofert la primera proposta de les Nits d’Estiu d’enguany el dia 16 de juliol amb una de les veus internacionals més destacables dins del món del bolero, Pancho Céspedes. El pròxim 20 d’agost tindrà lloc l’homenatge a Mecano, Hija de la Luna, un dels millors grups tribut dels darrers temps. Per parlar d’aquesta nit hem volgut entrevista a Jeroni Castell, xef de Les Moles. 

1. Com afronteu el pròxim 20 d’agost?

Estem preparant una Nit d’Estiu a Les Moles espectacular, l’espectacle més gran que ha passat mai pel nostre restaurant. L’afrontem amb molta il·lusió, ja que tenim molt bona resposta del públic. Estem molt satisfets de l’espectacle que portem. El vam voler portar fa 20 anys, però per raons econòmiques no vam poder en aquell moment i ara la situació actual hem pogut arribar a un acord, ja que és un espai molt íntim en un excel·lent entorn.

2. Quantes entrades heu venut? La gent encara en pot aconseguir?

Falten més de 20 dies i tenim el 80% de les entrades venudes. Encara se’n poden adquirir a través de la pàgina web, lesmoles.com. L’entrada inclou el sopar de la nit, el concert i la barra lliure durant el concert. Recomano molt a tothom a que compri l’entrada i si ho volen fer que es donin pressa perquè creiem que en breu exhaurirem totes les entrades.

3. Ens pots revelar algun detall del menú?

Ens hem trencat una mica el cap. Cada any volem fer alguna cosa diferent i ja fa 9 anys seguits que fem sopar-concert i el nostre toc especial és la importància que li donem a la part gastronòmica, perquè és la nostra raó de ser. Hem preparat un menú degustació molt xulo, on trobarem tres aperitius, tres plats i després unes postres. Algunes coses ja les hem fet abans i altres son més innovadores i especials per aquella nit.

4. Us ha afectat la Covid-19 en l’edició d’enguany de les Nits d’Estiu?

Per ara no ens ha afectat, ja que, primer de tot apliquem totes les mesures anti-Covid. Cada taula té un màxim de 10 persones, hi ha distància entre taules i és tot a l’aire lliure. Ja vam aconseguir l’any passat amb una situació extrema fer els concerts d’una forma segura i enguany ho hem tornat a fer al concert de Pancho Céspedes. Molta gent que va venir l’any passat ha repetit enguany i això ens demostra que la gent se sent segura. A hores d’ara hi ha coses que no podem fer per la pandèmia i això fa que fem amb més ganes i il·lusió aquelles que sí que podem fer i les Nits d’Estiu de Les Moles en son un exemple.

Primera nit de les Nits d’Estiu de Les Moles | 16 de juliol de 2021 | Restaurant Les Moles

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -