EbreNotícies

Investiguen el maltracte brutal a un gos abandonat a Jesús

L'animal es va haver de sacrificar perquè no patís més

Greu cas de maltractament animal el que està investigant la Policia Local de Tortosa, el passat divendres 18 de gener, quan un ciclista es va trobar un gos maltractat i posteriorment abandonat dins d’una capsa de cartró a la població de Jesús, quan passava per l’antiga carretera de Xerta a la Via Verda. El gos estava abandonat en una capsa de cartró tancada al costat d’uns contenidors. Uns fets que van ser denunciats davant la comissaria de la Policia Local de Tortosa que s’ha fet càrrec de la investigació.

El ciclista va passar per davant dels contenidors i va veure com una capsa tancada es movia. El ciclista es va aturar, va obrir la capsa i va descobrir un gos mascle de raça mestís i de color marró que tremolava al seu interior i podia moure’s. L’home que va trobar el gos va decidir trucar a la Policia Local de Tortosa, per denunciar els fets i que es fessin càrrec del gos. El ciclista va assegurar en el moment de la denúncia, que li feia la impressió que el gos feia almenys un dia que estava en aquella capsa tancat, ja que “estava agonitzant i en unes condicions pèssimes“.

Posteriorment, persones voluntàries del col·lectiu animalista de les Terres de l’Ebre es va mobilitzar per intentar salvar el gos abandonat. Tot indicava que el gos tenia el coll trencat, ja que el tenia torçat i l’animal no es podia bellugar, mentre no parava de tremolar. Veient que no es podia fer res per salvar-li la vida, finalment es va decidir traslladar-lo al veterinari per acabar en la seua vida i no patís més.

Una denúncia que ha motivat la indignació a les xarxes socials. Unes xarxes per on demanen el col·lectiu animalista ebrenc tota l’ajuda possible per tal de localitzar la persona que va abandonar el gos, publicant-ne una imatge i demanant a les persones de la zona si reconeixen l’animal.

 

 

ATENCIÓ, AQUESTA IMATGE POT FERIR LA SENSIBILITAT.

 

 

 

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close