14.3 C
Amposta

Interposen quatre denúncies per accedir al Parc Natural dels Ports

L'entrada al massís es troba restringida per l'activació del nivell 3 del Pla Alfa per l'elevat risc d'incendi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els Agents Rurals han interposat quatre denúncies per accedir a l’interior del Parc Natural dels Ports, vulnerant les restriccions d’accés vigents per l’activació del nivell 3 del Pla Alfa per l’elevat risc d’incendi forestal. Durant uns deu dies, efectius del cos i dels Mossos van establir controls d’accés als principals accessos al parc natural i vigilaven perquè no es vulnerés aquesta restricció.

A banda del parc natural dels Ports, fins aquest dimarts tampoc es permetia accedir per l’elevat perill d’incendi forestal al parc natural de Montsant, així com els espais naturals de la serra de Cardó-Boix i de les muntanyes de Tivissa-Vandellòs. Set comarques de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i Ponent tenien activat el nivell 3. Els agents recomanen a visitants i turistes que consultin la situació del Pla Alfa abans de sortir o efectuar activitats al medi natural.

Malgrat tot, aquest dimecres ja s’ha desactivat el nivell 3 del Pla Alfa arreu del territori i, per tant, s’ha aixecat la restricció d’accés als espais naturals. Tot i això, per aquest dimecres es preveu el nivell 2 per alt perill d’incendi a set comarques, entre les quals la Terra Alta, la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -