14.3 C
Amposta

Infosa coincideix amb Unió de Pagesos en les solucions per al Delta de l’Ebre

UP es mostra partidari de mesures urgents com l'habilitació d'una draga, mentre no es troben les definitives i estructurals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Infosa, l’empresa que gestiona les salines de la Trinitat al Delta de l’Ebre i que darrerament s’ha vist perjudicada pel trencament de la barra del Trabucador que li dóna l’accés a les salines i a les instal·lacions de l’empresa, ha emès un comunicat mostrant el seu total acord amb les declaracions fetes per Dani Forcadell, membre de la Comissió Permanent Nacional del sindicat Unió de Pagesos. Forcadell, en declaracions a les emissores de la Xarxa a les Terres de l’Ebre, ha demanat, “mesures urgents com la instal·lació d’una draga mentre no es troben solucions més estables i estructurals per frenar la regressió del Delta”.

Infosa afirma que coincideix plenament amb el representant d’Unió de Pagesos, quan diu, “que és ja es va tard i que cal avançar en la solució del problema”. Unió de Pagesos ja va mostrar el seu posicionament en la lluita contra la regressió amb una tractorada a la platja de la Marquesa, al terme municipal de Deltebre, al mes de febrer passat i donant ple suport a la Taula de Consens pel Delta.

Forcadell ha assegurat que, “aquesta no pot ser la generació que deixi perdre el Delta de l’Ebre tant com el coneixem”, demanant tal com ja ha fet Infosa, que mentre no es trobi la solució tècnica per a fer arribar sediments al Delta, cal utilitzar aquelles mesures que reclamen empreses, representacions institucionals, sindicats, pagesos i Taula de Consens del Delta de l’Ebre.

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -