14.3 C
Amposta

Inaugurada la placa de reconeixement a l’edifici de la Ibèrica a Roquetes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimecres, l’Ajuntament de Roquetes ha celebrat l’acte oficial d’inauguració de la placa de reconeixement situada a l’edifici de la Ibèrica. La distinció ha estat atorgada com a “Emplaçament Històric Representatiu de la Química en el Territori de Parla Catalana” per l’edició 2023, un honor concedit per la Societat Catalana de Química.

El guardó ha estat proposat per l’Institut Químic de Sarrià, que ha destacat la importància de l’edifici com a punt de partida per al Laboratori Químic de l’Ebre. Encara que actualment l’edifici està destinat als cursos de perruqueria i estètica, el Departament d’Educació treballa en un projecte d’ampliació de l’institut. Un cop aquesta ampliació sigui una realitat, l’edifici de la Ibèrica serà cedit a entitats i associacions locals.

Imatge durant la conferència. Foto: Imagina Ràdio

L’acte d’inauguració ha culminat amb una conferència titulada “El Laboratori Químic de l’Ebre, llavor de l’Institut Químic de Sarrià,” a càrrec del Doctor Salvador Borrós, director general de l’Institut Químic de Sarrià. La xerrada ha tingut lloc a la sala polivalent de la Biblioteca de Roquetes, congregant membres de la comunitat local interessats en la rica història de la química a la regió.

Redacció – X. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -