14.3 C
Amposta

Inauguració triomfal del restaurant “DeltaMar” a l’Ampolla

Jose Emilio Bertomeu i Maria Teresa Vidal porten la seva exitosa proposta culinària a la pintoresca costa de l'Ampolla

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest proper cap de setmana marca l’esperada inauguració del restaurant “DeltaMar”, un establiment gastronòmic que promet fusionar la riquesa culinària del Delta de l’Ebre amb l’encant costaner de l’Ampolla. Fundat per Jose Emilio Bertomeu i Maria Teresa Vidal, aquest nou projecte representa una expansió de l’èxit aconseguit a Tarragona al llarg dels últims set anys.

Experiència culminant
La història d’aquesta aventura gastronòmica va començar quan Jose Emilio i Maria Teresa van decidir portar la autenticitat del Delta de l’Ebre a la ciutat de Tarragona. Després d’establir-se com una referència culinària a la ciutat, l’empresa deltaíca ha decidit expandir els seus horitzons amb l’adquisició del conegut local “La Nova Devimar” a l’Ampolla.

Un equip en expansió
Amb actualment nou treballadors, l’empresa està compromesa a mantenir la fusió entre la saviesa culinària del delta de l’Ebre i l’autenticitat del territori de l’Ampolla. Amb plans per contractar més personal per a la temporada d’estiu, el restaurant “DeltaMar” es consolida com una opció gastronòmica única a la costa catalana.

Amb un enfocament especial en la temporada d’estiu, “DeltaMar” preveu aprofitar la seva terrassa amb vistes espectaculars a la platja, establir-se com una marca reconeguda i crear una zona chill out per als seus clients.

Experiència culinària excepcional
Els menús, que inclouen entrants i segons plats, ofereixen una experiència culinària excepcional amb preus assequibles, variant entre 25 i 40€. “DeltaMar”, situat al Passeig de l’Arenal, 5, a l’Ampolla, promet ser un destí gastronòmic imperdible a la costa.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -