14.3 C
Amposta

Horta de Sant Joan inaugura una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Dilluns 4 de març, a les 17h s’inaugurarà el primer punt de recàrrega situat a l’Avinguda Generalitat davant del Casal Municipal. Serà el primer punt de la comarca de la Terra Alta.

El carregador te una potencia de 25 kW, què permet carregar 2 vehicles. Això significa que un cotxe estarà carregat en una hora i mitja aproximadament.

S’activa mitjançant targeta o bé per la App Evcharge gratuïta pels usuaris. Les targetes son interoperables amb tot Catalunya.  És a dir, que es pot carregar on es vulgui del territori català.

El carregador està fabricat per SELBA, empresa de Manresa i el software i la App fets per Etecnic empresa catalana amb seu a Reus. L’App es descarrega de forma gratuïta des de la Play Store del mòbil. L’estació té un servei de tele assistència de 24/24h 365 dies /any.

Horta de Sant Joan des del moment que es posi en marxa el punt serà visible tan en l’aplicació electromaps com al visor de ICAEN i al de la web de ETECNIC, afavorint així que més usuaris coneguin el municipi, que és un destí turístic de referència.

En poques setmanes està previst inaugurar un segon punt de recàrrega, en aquest cas situat al costat del poliesportiu, on s’adequarà una zona d’aparcament per a turismes i autocaravanes.

Aquestes actuacions s’han portat a terme amb els ajuts del Pla Movalt de l’IDAE amb cofinançament europeu.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -