De Bon Matí

Horòscop setmana del 21 de gener

Aquesta setmana els millors seran VERGE I BALANÇA

Tindrem als VERGE molt animats aquesta setmana , molt positius en tot el seu afer, algunes coses en el àmbit de les amistats que semblava que no rutllaben, se aclariran i els mals entessos que podien haver, tindran la oportunitat de parlar i aclarir-ho, doncs, vinga VERGE, a fer net.

I uns altres que estaran en ratxa aquesta setmana són els BALANÇA ; pau i tranquilitat que per ells això es molt important . El equilibri que tan persegueixen el tindran aquesta setmana sens cap dupte, i algun esdeveniment o notícia familiar o del seu entorn més proper els farà molt feliços.

I ELS QUE NO TINDREM TAN BÉ AQUESTA SETMANA SÓN ARIES I ACUARI

Els ARIES estaran especialmente niguitosos aquesta setmana, dos planetes molt importans (URÂ I MART) que estàn passant pel seu signe seran els responsables de que no estiguin del tot afinats aquesta setmana, o sigui que no els maregem molt que podem sortir-nos mal parats.

I els ACUARI, que precisament el Sol els entra avui en el seu signe ,pero este Sol tan maravellos que està entrant al seu signe, farà un mal aspecte en Urà i això és el que els hi provocarà una mica de mal estar. De tota manera, felicitarem als Acuario per el seu aniversari i de segur que la setmana que bé ho tindran tot molt més plane

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close