El racó de l'economista

Gestamp, algun dia pot sortir el Sol

Al final de tot i després de lluitar contra tempestes, anticiclons i depressions diverses, l’indicador borsari per excel·lència del parquet ibèric, Ibex-35, tancà a les portes dels deu mil punts. Objectiu complert per a tot l’any obtingut en menys de dos mesos. Tot i així, mirant la majoria de valors de la borsa espanyola aquests continuen tenint preu de rastre de Madrid.

Un dels valors més interessants del mercat continuo, el qual, es trobava en una tendència baixista des del juny de l’any 2018. És a dir, quasi dos anys de baixada, de desmoralització del petit inversor, de paciència infinita, de no entendre res. Aquesta empresa és l’enginyeria automobilística Gestamp.

Però, és clar, en un mercat on cada cop es negocien menys diners, el difícil és trobar una acció que pugui aguantar el preu o que tingui una tendència alcista. Tot i així, aquesta setmana sembla que ens trobem en un període de festa borsària i aquelles empreses que havien tingut un excés de baixada estan tenint fortes revaloritzacions diàries. I Gestamp, una empresa per tenir en cartera també s’ha apuntat a la festa. Al final ahir a Gestamp li va sortir el Sol i ahir es revalorava un 8,42 per cent, tancant el preu de l’acció a 3,708 euros.

Batiste Forcadell

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close