EbreNotícies

Garcia acull per segon any consecutiu la Trobada dels Garcia

El 8 de juny els Garcia del món tindran novament, el seu punt de trobada

El municipi Garcia, de la Ribera d’Ebre, acull per segon any als Garcies en una trobada única que pretén ser un nexe d’unió entre els habitants del poble, tota la gent que visiti la trobada i els Garcies del món.

Enguany la 2ª Trobada dels Garcia a Garcia comptarà amb moltes més activitats des de primera hora del matí, amb la pujada en globus aerostàtic per sobrevolar Garcia i el riu Ebre com a activitat estrella. Però no només es queda aquí; espectacles en directe, gastronomia local, ruta en caiac, visita a espais emblematics del poble, batucada, parc infantil, ruta 4×4, vermutada, dinar popular, concursos, concert de fi de festa amb monòleg i un espai dedicat al comerç de proximitat acabaran de completar aquesta 2ª Trobada dels Garcia.

L’Ajuntament de Garcia ha apostat per incrementar les activitats, la gastronomia i l’espectacle, fet que ha de permetre un lleuger augment de la participació respecte a l’any anterior. La seva alcaldessa, Blanca López, ha dit que “estem enormement orgullosos de poder dur a terme per segon any consecutiu aquesta trobada, que només pretén ser un punt de reunió per passar una bona estona entre Garcies, la població i tothom que vulgui venir a veure’ns”.

La trobada està oberta a tothom i especialment als Garcia, que hauran de registrar-se a través de la pàgina web oficial de la trobada, fet que els permetrà obtenir un petit obsequi el mateix dia 8 de juny.

Totes les activitats són totalment gratuïtes, menys el dinar i la ruta en caiac. Per fer la reserva dels àpats o la ruta ho pot fer tothom a través del web o a través de la pàgina ebretickets.cat. La web trobadagarcia.cat inclou tota la informació i detalls de la 2ª Trobada dels Garcia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redacció – D. T.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close