14.3 C
Amposta

Fundació “la Caixa” facilita l’accés de 22 xiquets i xiquetes al casal d’estiu d’Ulldecona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha facilitat la inscripció de 22 xiquetes i xiquets i joves als casals d’estiu d’Ulldecona a través d’un projecte engegat per la Fundació Ulldecona, en el casals per a infants que gestiona la pròpia entitat amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.

A través d’aquesta iniciativa es permet que famílies amb dificultats econòmiques tinguin accés a un lleure educatiu de qualitat, afavorint també la igualtat d’oportunitats entre els xiquets/es del municipi i ajudant a reduir-ne el risc d’exclusió social. La participació dels infants en aquestes activitats, també permet facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral, facilitant l’accés als pares i mares al mercat laboral.

El lleure és un aspecte essencial en la formació i socialització de les persones, essent per tant de vital importància la participació de tots els xiquets i xiquetes en activitats de lleure educatiu.

Aquest és ja el sisè estiu que Fundació “la Caixa” participa en aquest projecte, havent col·laborat també el 2017 amb la Fundació Ulldecona a través del projecte ‘Beques per al Servei d’Ajuda a Domicili i l’Espai de Respir’, que va permetre la creació de beques per a gent gran amb pocs recursos econòmics per a fer ús dels serveis que presta la Fundació.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -