14.3 C
Amposta

Flix rehabilitarà l’antiga almàssera per destinar-la a un espai polivalent amb més 200.000 euros del PUOSC

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Concretament 202.216,84 euros és el total que el que l’Ajuntament de Flix rebrà en subvencions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) per al període 2020-2024, i que es destinaran al projecte de rehabilitació de la cooperativa agrícola per a espai polivalent i cultural. Aquest total correspon a dos línies de subvenció dins del PUOSC:

  • Línia inversió: 82.216,84 euros.
  • Línia municipis petits: 120.000 euros.

El projecte global està pressupostat en 546.479,26 euros. A més de les subvencions del PUOSC, també és previst que es compti amb una subvenció de 312.195,14 del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

Contingut del projecte

El projecte de Rehabilitació de la cooperativa agrícola per a espai polivalent i cultural té per objecte agrupar les activitats en un únic edifici estructurat com a espai polivalent per tal de posar en valor les activitats municipals funcional i econòmicament alhora que es recupera un antic i històric edifici del nucli antic de Flix.

La rehabilitació de l’antiga almàssera ha de tenir com a resultat un potent equipament multifuncional, capaç d’albergar un nombrós nombre d’activitats educatives, lúdiques o culturals i de dinamitzar les activitats de caràcter municipal. El nou espai s’ha de configurar entorn a dues activitats principals:

  • Espai polivalent per a activitats diverses.
  • Espai de valorització de la nombrosa maquinària agrícola que es conserva i s’ha de conservar dins de l’edifici.

En resum, l’objectiu és poder millorar i ampliar els serveis que actualment presta l’Ajuntament de Flix mitjançant la rehabilitació d’un edifici històric com és l’antiga almàssera, adaptant-lo a aquestes necessitats.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -